Doe mee met ons lezersonderzoek 2020

Elke maand brengt TPI een nieuwsbrief uit, boordevol nieuws over de Transitie Proefdiervrije Innovatie. We zijn heel benieuwd wat jij daarvan en van onze website vindt, daarom houden we een enquête. Wil je deze invullen? Dat helpt ons om het nieuws en de nieuwsbrief nog beter op jou af te stemmen. Alvast hartelijk dank.

Geef uw feedback op de nieuwsbrieven van Transitie Proefdiervrije Innovatie (TPI)

Wat is uw leeftijd? *
Vanuit welke achtergrond leest u de nieuwsbrief van Transitie Proefdiervrije Innovatie? (als er meerdere redenen zijn, kies dan de belangrijkste) *
Hoe vaak leest u de nieuwsbrief van Transitie Proefdiervrije Innovatie? *
Wat vindt u over het algemeen van de kwaliteit van de nieuws-brief? *
Wat vindt u van de onderwerpen die aan bod komen in de nieuwsbrieven? *
Aan wie zou u de nieuwsbrieven aanbevelen? (meerdere opties mogelijk) *

Via welke kanalen en hoe vaak deelt uw één of meerdere berichten uit de nieuwsbrief en/of website in uw eigen netwerk?

*Verplichte velden

LinkedIn *
Twitter *
Facebook *
Via e-mail *
Besloten online groepen en fora *
Tijdens één op één gesprekken *
Om de nieuwsbrieven van Transitie Proefdiervrije Innovatie te kunnen verbeteren, zouden we naast deze vragenlijst graag met een aantal lezers van de nieuwsbrief een (digitaal) rondetafelgesprek houden. Zou u daar een uurtje aan mee willen werken? *
avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij verzamelen uw gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren, en als u dat wilt verzamelen we uw e-mailadres om contact op te nemen voor een vervolggesprek.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw e-mailadres, met uw toestemming, omdat wij anders geen contact met u kunnen opnemen als u heeft aangegeven dat u dat wilt. Als u niet wilt dat we contact met u opnemen, hoeft u ook uw e-mailadres niet achter te laten.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij verzamelen uw gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren. Als u uw e-mailadres doorgeeft, houden we deze voor onszelf en het onderzoeksbureau dat de resultaten van de vragenlijst verwerkt. De gegevens worden niet buiten de EU of met een internationale organisatie gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

We behouden uw e-mailadres tot wij uitnodigingen hebben kunnen versturen voor een online groepsgesprek. Zodra de deelnemers daaraan vaststaan, verwijderen we de adressen uit onze systemen. Dit is naar verwachting uiterlijk april 2021.

Akkoordverklaring *