Schrijf je in voor ‘3Rs and NAMs: all-inclusive?’ op 19 juni in Utrecht

Het TPI programmabureau en het 3Rs Centre Utrecht organiseren op 19 juni 2024, samen met TPI Utrecht en het NCad, de internationale conferentie 3Rs and NAMs: all-inclusive?. Het doel van de conferentie is om het NAM’s netwerk en het 3V’s-Netwerk te verbinden, waarbij we met elkaar verkennen wat de beste route is naar innovatie van op mensen gerichte biomedische en translationele wetenschap.

De conferentie vindt plaats in de Jaarbeurs Media Plaza in Utrecht op 19 juni 2024. Het programma is binnenkort te vinden op de eventpagina van de conferentie. Verzeker jezelf alvast van deelname en schrijf je nu in. Deelname kan ook online!

Weet je mensen die interesse hebben? Deel dan deze informatie in je netwerk.

Op onze website en LinkedIn-kanaal volgt ook snel meer informatie.